Nyheder fra Gribskov Tag, flise og facaderens

Vores primære arbejdsområde er i Nordsjælland hvor vi i de seneste 18 år. udført rensning af fliser for tusindvis af tilfredse kunder. Hvis du leder efter rensning af fliser i Nordsjælland, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi garanterer et resultat som vi er stolte af og hvor du bliver imponeret.

Vi garantere en effektiv og miljøvenlig fliserensning af din belægning. Vores biler holder i Gribskov, Nordsjælland og derfor kan vi håndtere din opgave hurtigt. Der er en primær sæson for rensning af fliser, som er forår og højsommeren, der har vi også meget travlt, det kan derfor betale sig at bestille fliserens om efteråret for at få den bedste pris. Vi holder øje med markedet og sørger for at vores priser altid er de bedste, uden at gå på kompromis med kvalitet eller miljøet.

Kontakt os for at høre mere om rensning af fliser i Nordsjælland.

Vi bliver tit spurgt om hvordan man fjerner flisepest nemmest muligt, og om der findes en holdbar løsning så flisepesten ikke bare kommer tilbage igen året efter.

Lad os starte med at sige, nej der findes ikke en nem og holdbar løsning som du selv kan klare. Hvis du køber algefjerner og fliserens i byggemarkedet, så fjerner du ikke alt flisepest og dine fliser vil ikke se ud som nye.

Se her hvordan vi fjerner flisepest

hvis du køber eller lejer den store højtryksrenser fra byggemarkedet, så er der stor sandsynlighed for at du ødelægger dine flisers overflade og derved giver permanent bedre vækstbetingelser for flisepest.

Hvad skal du så gøre for at fjerne flisepest en gang for alle?

Vi har udstyret i orden og erfaring fra tusindvis af kunder. Bestil afrensning af dine fliser med hele pakken, hvor du får algebehandling, fliserens, sand i fugerne, imprægnering af overfladen og så kommer vi én gang om året og sprøjter skum med algefjerner på dine fliser. Så har du fliser som nye, altid.

Vores fliserens skader ikke din belægning

Vores højtryksrenser bruger varmt vand og det helt rigtige tryk til dine fliser. Vi ved præcis hvad der skal til for at fjerne flisepest fra dine fliser uden at skade belægningen.

Spar penge på fliserens

Selvom dine fliser ikke er ramt af alger og flisepest, kan det stadig godt betale sig at få renset havefliserne og fyldt nyt fugesand. Se selv det flotte resultat på billedet.

Få et uforpligtende tilbud på fliserens.

Skal dit hus sælges? Få renset dine fliser og få et flot førstehåndsindtryk.

Få et godt tilbud på fliserens.

Rens dine havefliser

Rensning af havefliser

Få en flottere have og udsigt, med rensning af dine havefliser. Du kan også få algebehandlet og imprægneret dine havefliser, for et flot resultat der holder længere.

Uforpligtende tilbud på rensning af havefliser.

Fliserens af gangsti

Denne kunde bestilte professionel rensning af havefliser på 200 m2. Hele vejen rundt om huset i Hillerød blev fliserne renset, algebehandlet og til sidst fik bellægning nyt ukrudthæmmende fugesand. Resultatet af fliserensning var utroligt flot, og vi har nu en tilfreds kunde i mange år. Derudover bestilte kunder også fast årlige algebehandling af fliserne, så slipper han får flisepest i fremtiden.

Få et godt tilbud på fliserensning.

Rensning af havefliser

Her er et godt eksempel på rensning af havefliser i Hovedstaden. Selv de mest besværlige og beskidte havefliser kan blive helt utroligt flotte igen.

Få et godt tilbud på fliserens.

Rensning af fliser i indkørsel

Her er et godt  eksempel på fliserens i Vanløse, København. Hvor vi har sørget for rensning af fliser i indkørslen. Fliserne blev renset med varmt vand, derefter blev de algebehandlet og til sidst kom der frisk ukrudt hæmmende sand mellem fugerne på fliserne.

Få et godt tilbud på rensning og algebehandling af din indkørsel.

Imponerende resultat

Giv nyt liv til dine havefliser, ligesom kunden her hvor du tydeligt kan se forskellen på før-og-efter vores besøg. Alle typer havefliser, kan have godt af at blive renset. Se selv det imponerende resultat af rensede havefliser i Jægerspris.

Få et godt tilbud på fliserens.

Rensning af fliser

Dine fliser er det første dine gæster ser. Denne kunde har fået en flot ny indgang efter fliserens. Få et flot førstehåndsindtryk med rensede fliser, og slip for algepest.

Få et godt tilbud på fliserens.

Rensning af trappefliser

Rens alle typer havefliser fyldt med mos og alger, for et smukt vedvarende resultat. Her har vi udført fliserens i Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud på fliserens.

Slip af med flisepest

Rensning af flisepest

Er du træt af flisepest og trænger dine havefliser til en flot rensning og imprægnering? Med vores hjælp kan du nemlig slip af med flisepest, hurtigt, effektivt og varrigt.

Få et godt tilbud på fliserens og algebehandling.

Før & efter fliserens

Her er et godt eksempel på rensning af fliser udendørs. Venstre side er ramt af flisepest og højre side renset med varmt vand og højtryksfliserenser.

Få et godt tilbud på fliserens.

Tagrens og Fliserens

Ved denne opgave har vi udført både Fliserens, Tagrens og Tagmaling i Gundsømagle. Derefter er taget blevet malet og fliserne har fået fugesand og imprægnering.

Få et godt tilbud på fliserens eller tagrens.

Fliserens på Frederiksberg

Det er også muligt at få renset sine fliser på gårdpladsen, også selvom de er svære at komme frem til.
Her er et eksempel på rensning af havefliser på Frederiksberg, København.

Få et godt tilbud på fliserens.

Fliserens i Allerød

Eksempel på Fliserens

Vi udfører alle typer fliserens i Allerød. Her ses tydeligt forskellen på før-og-efter at vores maskine er kørt over dine belægningsten i haven.
Du kan bestille fliserens hos os i dag og snart har du flotte havefliser igen.

Fliserens i Hovedstaden

Fliserens i Hovedstaden

Vi udfører fliserens i Hovedstaden dagligt. Hvis du vil have renset dine havefliser professionelt, så giv os et kald på din mobil og lad os tage snakken videre derfra. Vi vil rigtig gerne vise dig hvor flotte dine fliser rent faktisk kan blive efter et besøg fra os. Fuld tilfredshed.

Kontakt Gribskov Tag & Fliserens hvis du bor i Hovedstaden.

Eksempel på fliserens i Fredensborg

Fliserens af betonfliser i Fredensborg. Få renset dine fliser i dag. Vi algebehandler, renser og imprægnere dine fliser, og fylder frisk ukrudthæmmende fugesand mellem dine havefliser.

Imponerende resultat, hver gang.
Få et godt tilbud på Fliserens

Fliserens i Værløse

Udført fliserens i Værloese

Vi var fornylig ude hos en kunde for at rense deres udendørs flisebelægning. Efter succesfuld fliserens i Værløse, fandt vi ud af at under alt flisepesten så havde havefliserne foskelllige farver. Vi fik desværre ikke taget et billede, men rundt om swimmingpoolen kom et rigtig flot mønster som kunden ikke havde set før, for de havde lige købt huset.

Bliv overasket af fliserensning.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på tlf: +45 70 27 21 94

  • Tilfredse kunder gennem 18 år
  • Danmarks bedste priser
  • Mere end 2500 tilfredse kunder
  • Benytter miljøvenlige produkter
CO2 Neutral hjemmeside

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller ring på tlf: +45 70 27 21 94

TOP