Murerarbejde

Gribskov Tag & Facaderens udfører alle typer for murerarbejde også selvom det "kun" er små reparationer eller vedligeholdelse inde og ude.

Afhængig af ejendommen er det nødvendigt med facaderenovering som f.eks. rensning, omfugning, maling og antigraffiti behandling, pudsning, reparation eller genopbygning.

Badeværelser

Vi har stor speciale i badeværelser / flise arbejde ,om det er en lille flise rep. eller et helt nyt badeværelse der skal laves

Fugning af murværk

Vi tilbyder professionel fugning af murværk af bygninger uanset om det er nødvendigt med vedligeholdelse, bekæmpelse af fugtskader eller en overordnet facade forbedring.
Fugning af murværker med til at forlænge hjemets levetid samt til at øge husets værdi.

Gribskov Tag & Facaderens har mere end 23 års erfaring med facaderenovering til både erhverv og private.

Facaderenovering eksempel

Renovering af bolig

Ring til os for mere information om opmuring eller udfyld kontaktformularen for et godt tilbud. Du er sikret et flot, professionelt resultat udarbejdet af en detaljeorienteret murer med mere end 23 års erfaring. Det anbefales altid, at man får en faguddannet dansk murer til at tage sig af alle former for opmuring.

Filtsning af facade/murværk

Genopfrisk facaden med vandskuring & filtsning. Få en smuk overflade der bidrager til dit fremtoningen af bygningen. Kontakt Gribskov Tag & Facaderens for et uforpligtende tilbud på en professionel behandling inkl. rådgivning til hvordan  dit murværk bør behandles. Det er vigtigt at vælge den rigtige metode, når det drejer sig om behandling af murværk.

Puds af vægge ude og inde

Få pudset bygningens mure. Det giver også et bedre indeklima og dermed en lavere varmeregning. Med facadepuds kan du frit vælge farve og udtryk på bygningens mur.

Der findes forskellige måder at pudse en facade på, der er filtsning, vandskuring og netpuds. Den ønskede metode vælges på baggrund af, hvilket udtryk og udseende facaden skal have.

Facaderenovering eksempel 2

Udbedring af sætrevner

Udbedring af sætrevner i murværk og sokkel. Det er især vigtigt at få gået udvendigt sætrevner igennem i murværk og sokkel for at undgå større skade. Kontakt os for at høre nærmere.

Restaurering af ældre bygninger

Ældre bygninger kan have behov for effektiv og omhyggelig restaurering. Hos Gribskov Tag & Facaderens har vi mere end 23 års erfaring med udannet og professionelt dansk murerarbejde. Vi håndterer både store og små opgaver for erhverv og private.

Andet facadearbejde

Har du brug for professionel hjælp til andre murerrelaterede opgaver. Kontakt Gribskov Tag & Facaderens for nærmere dialog om dit projekt. Du kan sende en besked ved at bruge kontaktformularen eller ringe på telefonnummeret som står her på siden Vi en uforpligtende snak om din opgave.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på tlf: +45 70 27 21 94

  • Danmarks bedste priser
  • Mere end 3000 tilfredse kunder
  • Tilfredse kunder gennem 19 år
  • Benytter miljøvenlige produkter

Tilfredse kunder

Mere end 3000+ tilfredse kunder igennem 19 år.

Marianne & Keld
"Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende." Marianne & Keld

De bedste priser

Vi er bedst til prisen, og tilbyder prisgaranti.

Fordele ved fliserens

  • Professionel fliserens
  • Skånsomt imod fliserne
  • Fjerner algepest
  • Fjerner mos og ukrudt
  • Billigere end ny belægning
  • Flot resultat

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring på Tlf.: +45 70 27 21 94

TOP