Fliserens

Ser dine havefliser eller belægningssten brugte og slidte ud? Så er professionel fliserens løsningen. Du bliver overrasket over det færdige resultatet, når vi har givet din belægning en omgang fliserens og imprægnering, ser dine fliser ud som nye igen. 

Fliserens med professionelt udstyr får dine fliser pæne igen

Fliser er selvfølgelig pænest når de ser nye ud, det giver også et helt andet udtryk til huset og haven som helhed med flotte fliser, i stedet for fliser ramt af algepest. Vælg os, vi får din belægning til at se ny ud igen. Se mange eksempler på rensede fliser længere nede på siden.

Rensning af trappefliser

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

- Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.

Eksempler på fliserens

Nedenunder kan du se et billedegalleri af nogle af de mange opgaver vi har udført. Du kan også besøge vores Facebookside; Gribskov Tag og Facaderens og se mange flere eksempler på vores arbejde.

Få en pænere belægning med fliserens

Har dine fliser fået en grønlig eller grålig overflade?
Det er fordi mos, alger og snavs angriber dine flisers overflade, det får dem til at falme og se beskidte ud.Uden professionelt udstyr er det et hårdt og besværligt arbejde, selv at kaste sig over at få pæne fliser igen. 

Slip for besværet selv og kontakt os, vi har det rigtige udstyr og den faglige viden der skal til, for at få dine fliser som nye igen. 

Vi har renset og vedligeholdt fliser i mere end 19 år og har mere end 3.000+ tilfredse kunder bag os.

Fliserens i Gilleleje

Priser på fliserens

Vi tilbyder Danmarks mest effektive og miljøvenlige fliserens til den bedste pris.
Længere nede på siden kan du se vores priser og ellers kan du udfylde formularen, så kontakter vi dig med et rigtig godt og uforpligtende tilbud. Du får igen rene og pæne fliser.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

- Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.

Hvordan udfører vi fliserens?

Når du har bestilt en fliserens hos os, kommer vi ud til dig på den aftalte dag og som oftest er vi også færdige med opgaven den selvsamme dag.

Vi starter med først at algebehandle dine fliser, så algepesten har nemmere ved at slippe og komme af.
Derefter går vi i gang med skånsomt at rense fliserne med vores maskine, der ved hjælp af varmt vand og et højtryk roterer hen over belægningen. Vi benytter en roterende lanse og sørger også for at ordne kanter, bede og trapper.
Til sidst i afrensningen skylles belægningen over så alt snavset fjernes, hvis der er sprøjtet på vægge eller vinduer, skylles facaden selvfølgelig ned.

Efter afrensningen af dine fliser, desinficeres belægningen med en algedræbende væske og når fliserne er tørre, fejer vi med håndkraft nyt ukrudtshæmmende fugesand ned mellem fliserne.

Til sidst nanobehandles og imprægneres fliserne, så de bliver modstandsdygtige overfor alle typer alger, snavs, rust, mm. Det giver din belægning en rigtig flot overflade, som holder længe.

Hvis man efterfølgende vælger årligt, at få sine fliser algebehandlet behøver man ikke længere at bekymre sig om flisepest.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

- Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.

Gør det selv Fliserens?

Går du med tanker om at forsøge med en fliserens selv? Så anbefaler vi, at du genovervejer din beslutning om selv at rense dine fliser. Bolius har lavet en stor test af de forskellige typer fliserens du selv kan udføre. Find Bolius testen her. Testen viser hvor stort, krævende og fysisk hårdt et arbejde det egentlig er, at få rene fliser selv og at selve resultatet uden professionelt udstyr og en god efterbehandling ikke holder særlig længe.
Spar tid og kræfter, og vælg i stedet at få et godt og uforpligtende tilbud på en professionel fliserens.

Hvor udfører vi fliserens?

Vi kører ud til det meste af Sjælland og udfører fliserens, men har hovedsæde i Gribskov, hvorfor de fleste af vores opgaver også ligger i Nordsjælland og Region Hovedstaden.

Lovlig og effektiv fliserens

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste miljø godkendte OG danskproducerede produkt mod algevækst.

Du kan forvente at Neutralon virker øjeblikkeligt og at du kan se en forskel hurtigt, men der skal regn, sne og vind til at “feje” flise belægningen ren over tid (dette er kun hvis du vælger algebehandling i stedet for fliserens)
Ved fliserens bruges Neutralon til at dræbe algevæksten på flisebelægning, derefter renses fliserne mekanisk, for en øjeblikkelig effekt.

Institut for agroøkologi på Århus Universitet har vurderet Neutralon algemiddel som et yderst effektivt middel imod algevækst.

Neutralon er et produkt som er udviklet til professionelle, det anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Algemiddel fra NowoCoat

Årlig vedligeholdelse er en god idé

Ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling sikrer du en forebyggelse af alge-angreb og samtidig holdes fliserne pæne og rene og du er sikret en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har dine fliser måske haft en anden farve?
Det danske vejr skifter hyppigt imellem regn, sol, sne
og mere regn, og så bliver fliser, tage og facader nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem. 

Vi anbefaler derfor at man vedligeholder sin flisebelægning med en algebehandling minimum hvert 2. år for et flot rent og holdbart resultat.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

- Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på tlf: +45 70 27 21 94

  • Danmarks bedste priser
  • Mere end 3000 tilfredse kunder
  • Tilfredse kunder gennem 19 år
  • Benytter miljøvenlige produkter

Tilfredse kunder

Mere end 3.000+ tilfredse kunder igennem 19 år.

Marianne & Keld
"Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende." Marianne & Keld

De bedste priser

Vi er bedst til prisen, og tilbyder prisgaranti.

Fordele ved fliserens

  • Professionel fliserens
  • Skånsomt imod fliserne
  • Fjerner algepest
  • Fjerner mos og ukrudt
  • Billigere end ny belægning
  • Flot resultat
CO2 Neutral hjemmeside

Få 10 års garanti, når du får udført en imprægnering.
Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Spar helt op til 80% i forhold til at lægge nyt tag!
Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er langt billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket. Du vil ikke kunne genkende dit gamle tag.

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt.
Vi gør arbejdet. Alt du skal gøre er, at nyde dine udendørsarealer, der efterfølgende fremstår som nye i mange år. Ring til os i stedet for at have besværet med at rense dine fliser selv.

Undgå skader på tag, facade, og fliser.
Komplet algebehandling af f.eks. tag på op til 350 m2: for 1.250 kr. En algebehandling holder overfladerne pæne meget længe og undgå frostskader på tag, facade, terrasse og fliser.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TOP