Fliserens med professionelt udstyr får dine fliser pæne igen

Synes du at dine havefliser eller belægninssten ser brugt eller slidt ud? Så skal du vælge professionel fliserens. Du bliver overrasket over resultatet, når vi har givet din belægning fliserens og imprægnering.

Fliser er pænest når de ser nye ud, det giver også et helt andet udtryk til huset og haven, end når dine fliser af ramt af algepest. Vælg os, og få din belægning til at se ny ud igen.

Fliserens i Gribkov

Leder du efter pris på fliserens?

Vi kan tilbyde Danmarks mest effektive og miljøvenlige fliserens til den bedste pris.
Læs videre lidt længere nede på siden, hvor du kan se vores priser, eller udfyld formularen og bliv kontaktet med et rigtig godt uforpligtende tilbud på rene og pæne fliser.

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller skriv til os og vi udarbejder et godt tilbud til dig.

- Du får tryghed for kvalitetsarbejde og et professionelt resultat.

Vil du se eksempler på fliserens?

Nedenunder kan du se et billedegalleri af nogle af de mange opgaver vi har udført. Du kan også besøge vores Facebookside; Gribskov Tag og Facaderens og se mange flere eksempler på vores arbejde.

Få en pænere belægning med fliserens

Har dine fliser fået en grønlig eller grålig overflade? Det er fordi mos, alger og snavs angriber dine flisers overflade og får dem til at falme og se beskidt ud. Det er et hårdt og besværligt arbejde at få dine fliser pæne, uden professionelt udstyr. 
Slip for besværet, vi har det rigtige udstyr og viden.

Vi har renset og vedligeholdt fliser i mere end 17 år, og har mere end 2000+ tilfredse kunder bag os.

Fliserens i Gilleleje

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller skriv til os og vi udarbejder et godt tilbud til dig.

- Du får tryghed for kvalitetsarbejde og et professionelt resultat.

Hvordan udfører vi fliserens?

Når du har bestilt fliserens hos os, besøger vi dig på den aftalte dag og er for det meste også færdige samme dag.

Først algebehandler vi dine fliser, så algepesten har nemmere ved at komme af.
Derefter går vi i gang med skånsomt at rense fliserne med vores maskine som med varmt vand og højtryk roterer over belægningen.

Vi benytter en roterende lanse og sørger for at ordne kanter, bede og trapper.
Til sidst i afrensningen skyldes belægningen af og snavset fjernes, hvis der er sprøjtet på vægge eller vinduer, skyldes facaden ned.

Efter afrensningen af dine fliser, desinficeres belægningen med algedræbende væske.
Når fliserne er tørre fejer vi med håndkraft nyt ukrudtshæmmende fugesand ned mellem fliserne.

Til sidst nanobehandles og imprægneres fliserne, så du bliver modstandsdygtige overfor alle typer snavs, rust, alger osv. Det giver din belægning en rigtig flot overflade som holder længe.

Hvis man vælger at få fliser algebehandlet årligt efterfølgende, så behøver man ikke længere at bekymre sig om flisepest.

Ønsker du at ”Gør det selv Fliserens”?

Genovervej din beslutning om at rense dine fliser selv. Bolius har lavet en stor test af de forskellige typer fliserens du selv kan udføre. Læs Bolius test her. Testen viser hvor stort arbejde det er at få rene fliser, og at uden professionelt udstyr og efterbehandling, så holder resultatet ikke særlig længe.
Vælg i stedet at få et godt uforpligtende tilbud på professionel fliserens.

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, så vi får en dialog om, hvilken form for rensning af din belægning, der passer bedst til dig.

- Gode råd er gratis eller bestil et helt uforpligtende tilbud.

Hvor udfører vi fliserens?

Fliserens udføres I Region Hovedstaden, og de fleste opgaver vi får kommer fra Nordsjælland, da vi selv er beliggende i Gribskov. Vi kører ud på opgaver på det meste af Sjælland, så kontakt os for et godt uforpligtende tibud på fliserens.

Lovligt og effektivt

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, der er miljøgodkendt.

Du kan forvente at Neutralon virker øjeblikkeligt og du kan se en forskel hurtigt, men der skal regn, sne og vind til at “feje” flise belægningen rent over tid. (Gælder kun hvis du vælger algebehandling istedet for fliserens) Ved fliserens bruges Neutralon til at dræbe algerevæksten på flisebelægning, derefter renses fliserne mekanisk, for en øjeblikkelig effekt.

Institut for agroøkologi, Århus Universitet har vurderet Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevækst - så det virker!

Neutralon, som er udviklet til professionelle, anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Algemiddel fra NowoCoat

Du bør vælge årlig vedligeholdelse

Du kan ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling forebygge alge-angreb og holde fliserne pæne og rene, og sikre en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har dine fliser måske haft en anden farve?
Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne
og mere regn, så bliver fliser, tage og facader nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem. 

Vi anbefaler at vedligeholde flisebelægningen med en algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent resultat.

Tilfredse kunder

Mere end 2000+ tilfredse kunder igennem 17 år.

Marianne & Keld
"Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende." Marianne & Keld

De bedste priser

Vi er bedst til prisen, og tilbyder prisgaranti.

Tilfredse kunder gennem 17 år! Danmarks billigste priser! Mere end 2000 tilfredse kunder!

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et helt uforpligtende tilbud.
Eller ring på tlf: +45 70 27 21 94

Fordele ved fliserens

  • Professionelt fliserens
  • Skånsom mod fliserne
  • Fjerner algepest
  • Fjerner mos og ukrudt
  • Billigere end ny belægning
  • Flot resultat

Få 10 års garanti, når du får udført en imprægnering.
Når du får foretaget en imprægnering af dine fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Spar helt op til 80% i forhold til at lægge nyt tag!
Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er langt billigere at forebygge skader på dit tag, end at udskifte dit tag, når skaden først er sket. Du vil ikke kunne genkende dit gamle tag.

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt.
Bagefter skal du bare nyde dine udendørsarealer, der fremstår som nye i mange år. Ring til os i stedet for at have besværet med at rense dine fliser selv.

Undgå skader på tag, facade, og fliser.
Komplet algebehandling af tag på op til 250 m2: fra 1.250 kr. Undgå frostskader på tag, facade, terrasse og fliser. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et helt uforpligtende tilbud.
Eller ring på tlf: +45 70 27 21 94

TOP