Energioptimering af tag på boliger eller industri

Sænk temperaturen på dit tag

Energioptimering af tag

Energioptimering med korrekt maling af dit tag

Gribskov Tag- og facaderens har igennem flere år arbejdet med energioptimering af industri-bygninger og private boliger. Når du vælger en tagmaling, som har en Cooler effekt, så optager dit tag mindre varme om sommeren og du skal bruge færre kroner til nedkøling af indeklima.

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller skriv til os og vi udarbejder et godt tilbud til dig.

- Du får tryghed for kvalitetsarbejde og et professionelt resultat.

Energiminister udtaler

Den amerikanske energiminister og nobelprismodtager Steven Chu har udtalt, at en forbedring af bygningers solrefleksion vil være et stort skridt i kampen mod global opvarmning. Du kan støtte dette formål, og samtidig få en besparelse af elektricitet til eventuel nedkøling/ventilation af boligen på op til 5000 kwh.

Algebehandling af Facade og Tag

Energioptimér og sænk temperaturen på dit tag

Når du sænker temperaturen på dit tag, så vil varmeoptagelsen på tagoverfladen kunne reduceres fra 60 grader C til 40 grader C på en varm dag. Indetemperaturen på loftnære rum reduceres med op til 10-15 C, hvilket giver en væsentlig forbedring af indeklimaet.

Uden behandling af dit tag optages solens stråler i bygningen, med øgede udgifter til afkøling som resultat. Den præcise optagelse afhænger af farvepigmenter og tagtype.

 

Ovenstående er ikke alene et våben i kampen mod global opvarmning, men det sikrer også en længere levetid for taget og væsentligt bedre "energi-økonomi". Det reducerer dine udgifter til nedkøling og ventilation af bygningen, og sikrer et bedre indeklima med lavere temperatur.

Kontakt os for en uforpligtende dialog på telefon 70 27 21 94 eller udfyld formularen her til højre. Så tager vi en snak om dine muligheder for energioptimering ved at sænke temperaturen på dit tag.

Få en dialog om muligheder for at energioptimere via behandling af dit tag

Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne for at energioptimere med ISO paint Cooler via formularen her til højre eller på vores telefon 70 24 21 94.

Algebehandling af Facade og Tag

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, så vi får en dialog om, hvilken form for rensning af din facade, der passer bedst til din bygning.

- Gode råd er gratis eller bestil et helt uforpligtende tilbud.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på tlf: +45 70 27 21 94

  • Tilfredse kunder gennem 19 år
  • Danmarks bedste priser
  • Mere end 3000 tilfredse kunder
  • Benytter miljøvenlige produkter
CO2 Neutral hjemmeside

Fordele ved energioptimering

  • Sænk temperaturen på taget
  • Spar penge på varmeregningen
  • Gør noget godt for global opvarmning
  • Flot resultat

Tilfredse kunder

Mere end 3.000+ tilfredse kunder igennem 19 år.

Få 10 års garanti, når du får udført en imprægnering.
Når du får foretaget en imprægnering af dine fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Spar helt op til 80% i forhold til at lægge nyt tag!
Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er langt billigere at forebygge skader på dit tag, end at udskifte dit tag, når skaden først er sket. Du vil ikke kunne genkende dit gamle tag.

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt.
Bagefter skal du bare nyde dine udendørsarealer, der fremstår som nye i mange år. Ring til os i stedet for at have besværet med at rense dine fliser selv.

Undgå skader på tag, facade, og fliser.
Komplet algebehandling af f.eks. tag på op til 350 m2: for 1.250 kr. Undgå frostskader på tag, facade, terrasse og fliser. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller ring på tlf: +45 70 27 21 94

TOP