Algebehandling forebygger skader

Undgå frostskader på tag, facade, terrasse og fliser. Algebehandling er billigere end at skifte ud, og holder overfladerne pæne meget længere. Mos og alger holder på fugten, og er den hyppigste årsag til skader på grund af frostsprængninger.

Algebehandling er miljøvenligt og en meget effektiv måde at få dine udendørs overflader til at se ud som nyt igen.

Du kan bestille et besøg af os, hvor vi sprøjter dine udendørs overflader med en tyk skum som indeholder miljø-godkendt algedræbende middel.

Algebehandling af tag

Pris på algebehandling

Vælger du at få behandlet din facade, tag eller fliser for alger, så har du flere muligheder.
Den billigste form for algebehandling er også den langsommeste.

Du kan bestille et besøg af os, hvor vi sprøjter din facade til med en tyk skum som indeholder miljø-godkendt algedræbende middel.
Dette middel tørrer ud på din facade, tag eller fliser og efter ca. 15 min. er skummet usynlig.

Vores besøg er hurtigt overstået, men den algedræbende skum har en langtidsvirkende effekt. Du ser en effekt efter få dage, men den fulde effekt får du først efter få måneder når sol og regn har udtørret og skyllet algerne væk.

 

Pris på algebehandling af alle udendørs overflader med algedræbende skum:


PRIS PÅ ALGEBEHANDLING: Op til 350 m2. fra kun 1.250 kr. inkl. moms.


Hvis du ønsker pris på større arealer, så bestil et uforpligtende tilbud.

Miljøvenlig algebehandling virker på næsten alle overflader:

 • Tag
 • Facade
 • Murværk
 • Flisebelægning
 • Træterrasser mv.
Neutralon Algemiddel Effekt

Algebehandling af tag

Fjern alger og mos fra taget billigt og nemt. Det er langt nemmere at få os til at give dit tag en omgang algebehandling, end hvis du selv skal gå rundt på taget og rense uden det rigtige udstyr.
Mos og alger holder på vandet, og kan give dit tag frostsprængninger – Et rent tag holder bare længere, og så ser det godt ud.

Læs også og om tagrens

Som at få et nyt tag igen

Algebehandling er miljøvenligt og en meget effektiv måde at få dit tag til at se ud som nyt igen.

Traditionel tagrensning kræver en større omgang, men algebehandling er nemt og hurtigt at udføre. Effekten af behandling kan variere, nogle oplever at algerne forvinder efter to uger, andre ser først resultater efter flere måneder, det har meget at gøre med vejret. I få tilfælde kræver det flere algebehandlinger at få algerne til at forsvinde.

Vi udfører algebehandlingen med en højtryklanse, som skyder væsken som en stor stråle, vi står på jorden og sprøjter op på taget. Derfor tager et besøg fra os ikke særlig lang tid.

 

Spar op til 80 % på omkostningerne i fohold til et nyt tag
Når du i stedet vælger at få taget algebehandlet. Løbende vedligeholdelse betyder, at dit tag kan holde op til dobbelt så længe som producenten har garanteret.

Billede af facade algebehandling

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller skriv til os og vi udarbejder et godt tilbud til dig.

- Du får tryghed for kvalitetsarbejde og et professionelt resultat.

Algebehandling af facade

Har din facade fået en grøn eller grå overfalde? Så er den i gang med at blive nedbrudt af et algeangreb. Den nemmeste måde at bekæmpe alger på, er at få facaden behandlet med algedræbende middel.

Læs også om facadernes

Algebehandling af fliser

Er dine fliser begyndt at blive mørke, grønne eller med lyse pletter? Så har de fået flisepest, det får de fleste fliser på et tidspunkt. Hvis angrebet ikke er blevet for slemt, eller har været der i mange år, så er en god løsning at få algebehandlet dine fliser. Er dine fliser derimod hårdt ramt af flisepest, kan det kræve flere behandlinger med algedråber, eller det er nødvendigt at bestille komplet fliserensning.

Læs mere om fliserens

Komplet algebehandling af tag, facade eller fliser. Priser fra kun 1.250,- kr. inkl. moms. for f.eks. 350 m2:

Algebehandling af Facade og Tag

Algebehandling og imprægnering – med garanti

Beskyt overflader mod en ny algebelægning ved at imprægnere eller male dem. Imprægnering holder overfladen pæn og afviser smuds og fugt. Du får 10 års garanti på imprægneringen og en stort set vedligeholdelsesfri overflade i perioden.

Spar penge på algebehandlingen

Vi giver nabo rabat, ved flere bestillinger i nærheden af hinanden. Kørslen er vores største udgift, så hvis I er flere der bestiller på samme vej, så kan vi give en bedre pris.

Få et årligt abonnement, så bestemmer vi tidspunktet, og kan derved levere en bedre pris.

Ved store opgaver, hvor der er mange kvadratmeter, kommer vi ud og ser på opgaven inden vi sammensætter et unikt tilbud til jer som eksempelvis er boligforeninger, skoler, kommuner, lejligheder mv.

Hvordan virker den algedræbende væske?

Når først taget er blevet sprøjtet med algemidlet, så det i gang med at dræbe algerne med det samme. Algemidlet har en virkningsperiode på ca. 6-8 måneder. Løbende vil algerne visne og blive udtørret af solen. Til sidst vil regn og vind fjerne de udtørrede alger. Til sidst vil taget fremstå som nyt.

Er det nødvendigt at fjerne alger og mos?

Alger og mos nedsætter levetiden på dit tag. Det er en god investering at få foretaget en årlig algebehandling, i forhold til hvad det koster at udskifte taget eller lave reparationer.

Algemiddel fra NowoCoat

Du bør vælge årlig vedligeholdelse

Du kan ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling forebygge alge-angreb og holde overfladen pæn og ren, og sikre en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har din facade, fliser eller tag måske haft en anden farve?
Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne
og mere regn, så bliver tage, facader, fliser nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem. 

Vi anbefaler at vedligeholde udendørs overflader med en algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart resultat.

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, så vi får en dialog om, hvilken form for algebehandling, der passer bedst til din ejendom.

- Gode råd er gratis eller bestil et helt uforpligtende tilbud.

Lovligt og effektivt

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, der er miljøgodkendt.

Du kan forvente at Neutralon virker i løbet af få dage og du kan se en forskel, men der skal regn, sne og vind til at “feje” facaden rent over tid.

Institut for agroøkologi, Århus Universitet har vurderet Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevækst - så det virker!

Neutralon, som er udviklet til professionelle, anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Algebehandling af Facade og Tag

BESTIL ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen eller
ring på tlf: +45 70 27 21 94

 • Benytter miljøvenlige produkter
 • Mere end 3000 tilfredse kunder
 • Tilfredse kunder gennem 19 år
 • Danmarks bedste priser

Miljøvenlig algebehandling virker på næsten alle overflader.

 • Effektiv algerens
 • Dansk godkendt produkt
 • Billig vedligeholdelse
 • Hæmmer nedbrydning
 • Virker efter få dage
 • Flot resultat

Tilfredse kunder

Mere end 3.000+ tilfredse kunder igennem 19 år.

CO2 Neutral hjemmeside

Få 10 års garanti, når du får udført en imprægnering.
Når du får foretaget en imprægnering af dine fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Spar helt op til 80% i forhold til at lægge nyt tag!
Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er langt billigere at forebygge skader på dit tag, end at udskifte dit tag, når skaden først er sket. Du vil ikke kunne genkende dit gamle tag.

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt.
Bagefter skal du bare nyde dine udendørsarealer, der fremstår som nye i mange år. Ring til os i stedet for at have besværet med at rense dine fliser selv.

Undgå skader på tag, facade, og fliser.
Komplet algebehandling af f.eks. tag på op til 350 m2: for 1.250 kr. Undgå frostskader på tag, facade, terrasse og fliser. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.

BESTIL ALGEBEHANDLING

Udfyld formularen eller ring på tlf: +45 70 27 21 94

TOP