Algebehandling af facade

Ønsker du, at dit hus skal være flot og rent igen, så kontakt os for en algebehandling af facade. Gribskov Tag - og facadens anvender kun professionelle produkter til algerens af facader. Se priser længere nede på siden.

Vores våde klima er guf for algerne - de lever af vand og de kommer overalt. Danmarks træer, pollen og forurening gør også facader beskidte og grimme.

De grønne alger danner grobund for mos og det holder på fugten, som er husets værste fjende. Fugten nedbryder og ødelægger overfladen og kan give frostsprængninger og facaden ældres hurtigere.

Billede af facade algebehandling

Pris på algebehandling

Vælger du at få behandlet din facade for alger, så har du flere muligheder.
Den billigste form for algebehandling er også den langsommeste.

Du kan bestille et besøg af os, hvor vi sprøjter din facade til med en tyk skum som indeholder miljø-godkendt algedræbende middel.
Dette middel tørrer ud på din facade og efter ca. 15 min. er skummet usynlig.

Vores besøg er hurtigt overstået, men den algedræbende skum har en langtidsvirkende effekt. Du ser en effekt efter få dage, men den fulde effekt får du først efter få måneder når sol og regn har udtørret og skyllet algerne væk.

 

Pris på algebehandling af facaden med algedræbende skum:

Priseksempel på algebehandling: Op til 350 m2 fra 1.250 kr. inkl. moms.

Hvis du ønsker pris på større arealer, så bestil et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller skriv til os og vi udarbejder et godt tilbud til dig.

- Du får tryghed for kvalitetsarbejde og et professionelt resultat.

Algemiddel fra NowoCoat

Du bør vælge årlig vedligeholdelse

Du kan ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling forebygge alge-angreb og holde overfladen pæn og ren, og sikre en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har din facade måske haft en anden farve?
Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne
og mere regn, så bliver tage, facader, fliser nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem. 

Vi anbefaler at vedligeholde facaden med en algebehandling minimum hvert 2. år for en holdbar og ren facade.

 

Efter en gennemført algebehandling af din facade, tilbyder vi dig en imprægnering af din facade, som betyder at resultatet holder i mange år.

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, så vi får en dialog om, hvilken form for rensning af din facade, der passer bedst til din bygning.

- Gode råd er gratis eller bestil et helt uforpligtende tilbud.

Lovligt og effektivt

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, der er miljøgodkendt.

Du kan forvente at Neutralon virker i løbet af få dage og du kan se en forskel, men der skal regn, sne og vind til at “feje” facaden rent over tid.

Institut for agroøkologi, Århus Universitet har vurderet Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevækst - så det virker!

Neutralon, som er udviklet til professionelle, anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Algebehandling af Facade og Tag

Alger på facaden bør fjernes, ellers nedbrydes din facade med tiden.

Vores våde klima er guf for algerne - de lever af vand og de kommer overalt. Danmarks træer, pollen og forurening gør også facader beskidte og grimme.

De grønne alger danner grobund for mos og det holder på fugten, som er husets værste fjende. Fugten nedbryder og ødelægger overfladen og kan give frostsprængninger og facaden ældres hurtigere.

Nymalede facader bør også vedligeholdes med en Neutralon algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent hus.

Ønsker du at facaden på din bygning skal fremstå ny og ren.

Så er algebehandling eller facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning.

Var dit hus også flot og rent engang? Det kan det blive igen med Algebehandling eller Facaderens.

Når foråret kommer, oplever mange husejere, at taget, facaden eller flisebelægningen har ændret udseende vinteren over. Der viser sig ofte som grønne belægninger på facade, tage eller flisebelægning og hårde flader i form af alger og mos.

Algerne trives godt på fugtige og skyggefulde flader og når forårsolens stråler rammer, giver de algerne optimale vækstbetingelser. Det er derfor, at foråret er den rette tid til at få bestilt algebehandling af dit tag.

Algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne.

Neutralon Algemiddel Effekt

Sådan virker algebehandlingen.

Algebehandlingerne bliver eksempelvis sprøjtet op på facaden fra jorden eller med lift/stige, hvorefter behandlingen virker i samarbejde med vind og vejr. Processen kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt ses, alt efter behandlings tidspunkt samt vind og vejr.

Algebehandling kan bruges på alle overflader af f.eks. fibercement, beton, træ, glas, plast mm. altså næsten alt på og omkring dit hus.

Hvornår skal du anvende algerens.

Det er typisk, når varmen kommer tilbage til Danmark, at du oplever at facaden har ændret udseende vinteren over.

Du ser det ofte som grønne belægninger på facader i form af alger og mos. Algerne trives godt på fugtige og skyggefulde flader og når forårs solens stråler rammer, giver de algerne optimale vækstbetingelser.

Det er derfor foråret er den rette tid, til at få bestilt algebehandling. En Algerens eller algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne, så overfladen igen bliver pæn og ren at se på.

Algebehandling af Facade og Tag

Bestil algebehandling af facaden.

Kvalitetsarbejde er ikke nødvendigvis en dyre løsning!

Algebehandling af facade med professionelle algerens-produkter giver det bedste resultat. En Algerens eller algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne, så overfladen igen bliver pæn og ren at se på.

Bliv kvit med algerne med en professionel, miljø rigtig algebehandling og få det flotte udseende tilbage på dit tag, terrasse og facade.

Algebehandling gør dit hus smukt igen.

Forebyg nyt behov med imprægnering af facaden.

Når du får foretaget en imprægnering af din facade, så forebygger du samtidig fremtidige behov for eksempelvis rensning af musten eller anden facademateriale.

En imprægnering af facade udføres med Nano produkter, som er specieltudviklet til din facadetype, mursten, puds, glas, træ, beton eller anden overfladetype.

Det vigtigste er, at de produkter vi anvender på din bygning, ikke ødelægger overfladen, sikrer, at overfladen kan ånde og ikke pludselig er skyld i en fugtskade, dårligt indeklima, øget varmeudgifter.

Du kan vælge facaderens.

Hvis det skal gå hurtigere kan du vælge at få renset facaden mekanisk med special udviklet renseudstyr. Facaderens kræver erfaring. Uanset, hvilken overflade din facade har, så er Gribskov Tag- og facaderens ekspert i facaderens.

Har din facade været udsat for hærværk, grafitti, så tilbyder vi dig stor erfaring med fjernelse af eksempelvis grafitti og genetablering af din flotte facade.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på tlf: +45 70 27 21 94

  • Tilfredse kunder gennem 19 år
  • Danmarks bedste priser
  • Mere end 3000 tilfredse kunder
  • Benytter miljøvenlige produkter
CO2 Neutral hjemmeside

Fordele ved algebehandling af din facade

  • Effektiv algerens
  • Dansk godkendt produkt
  • Billig vedligeholdelse
  • Hæmmer nedbrydning
  • Virker efter få dage
  • Flot resultat

Tilfredse kunder

Mere end 3.000+ tilfredse kunder igennem 19 år.

Få 10 års garanti, når du får udført en imprægnering.
Når du får foretaget en imprægnering af dine fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Spar helt op til 80% i forhold til at lægge nyt tag!
Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er langt billigere at forebygge skader på dit tag, end at udskifte dit tag, når skaden først er sket. Du vil ikke kunne genkende dit gamle tag.

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt.
Bagefter skal du bare nyde dine udendørsarealer, der fremstår som nye i mange år. Ring til os i stedet for at have besværet med at rense dine fliser selv.

Undgå skader på tag, facade, og fliser.
Komplet algebehandling af tag på op til 350 m2: fra 1.250 kr. Undgå frostskader på tag, facade, terrasse og fliser. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.

Tilfredse kunder

Mere end 2000+ tilfredse kunder igennem 17 år.

Gribskov Tag, Facade og Fliserens
Peter Bastian - Helsinge
“Super professionel virksomhed, leverer til tiden og til aftalt pris"

Gribskov Tag, Facade og Fliserens
Marianne & Keld
Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.
Gribskov Tag, Facade og Fliserens
Rasmus Müller - Helsingør
“Det er som at få et nyt tag”


. . .

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller ring på tlf: +45 70 27 21 94

TOP